0744.751.886

@bubblecleaning

0744.751.886

@bubblecleaning

Termeni și condiții

  1. Daca obiectele predate isi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse (de exemplu defectiuni provenite din insuficienta rezistenta a tesaturii și a cusaturii, din insuficienta rezistenta a coloranților aflati in material, etc.) constatate de organul CTC al unitatii, societatea este absolvita de orice răspundere.
  2. ÎN CEEA CE PRIVEȘTE UZURA, AMBELE PARTI RECUNOSC IN PRINCIPIU O UZURA DE 50% PENTRU ORICE OBIECT PREDAT.
  3. Curatarea hainelor se efectueaza in functie de indicatiile inscrise pe etichetele acestora. IN CAZUL IN CARE ETICHETELE LIPSESC SAU AU FOST TAIATE DE CĂTRE PROPRIETARUL HAINEI, orice serviciu se va face NUMAI PE RĂSPUNDEREA CLIENTULUI. SOCIETATEA FIIND ABSOLVITA DE ORICE RASPUNDERE.
  4. Restituirea obiectelor se face numai în urma prezentarii bonului de comanda in original.
  5. Obiectele neridicate in termen de 30 zile se considera abandonate fara drept de recuperare.
  6. Pentru evitarea unor neintelegeri va rugam sa verificati cu mare atentie, atat la predare cat si la preluarea obiectelor, daca obiectele inscrise pe bonul de comanda corespund cu obiectele predate/preluate de dvs.
  7. Eventualele reclamatii trebuie facute in momentul ridicarii obiectelor, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.
  8. Nu raspundem de accesoriile cusute pe haine.
  9. Clientul are obligatia de a anunta personalul spalatoriei în momentul în care predă o haina cu valoarea mai mare de 250 Euro.