0744.751.886

@bubblecleaning

0744.751.886

@bubblecleaning

Despre noi

BubbleCleaning.ro

Curățătoria ecologică de haine ia naștere în anul 2010, sub numele LAMAR, fiind o curatatire ECOLOGICĂ de textile din Tulcea. Suntem și la ora actuală curățătoria ce folosește exclusiv sistemul profesional de spălare cu apă LAGOON by ELECTROLUX

Am pornit ca o mica afacere, cu o capacitate relativ mica de spalare avand ca obiectiv oferirea de servicii premium de curatare-spalare a textilelor catre clientii nostri.

Ne-am dezvoltat exponential, iar astazi dispunem de 2 linii de spalare profesionale pentru articole de imbracaminte, spalatorie industriala pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, institutii – cu o capacitate de procesare de peste 1,5 tone/ zi. Utilajele sunt noi si folosesc cea mai noua tehnologie in domeniul spalarii textilelor.

In 2017, am trecut printr-un proces de Rebranding, redenumindu-ne BUBBLE Cleaning si adaugand totodata servicii software mult mai avansate de comunicare cu voi, clientii nostri, si o noua abordare si strategie in piata.

Lucram incontinuu la imbunatatirea serviciilor noastre, ne straduim sa fim cat se poate de flexibili si orice feedback din partea dumneavoastra ne ajuta enorm. Asa ca daca aveti sugestii privind orice aspect al afacerii noastre, contactati-ne!

BubbleCleaning.ro

Spălătoria ecologică de haine BUBBLE Cleaning din Tulcea vă stă la dispoziție!