0744.751.886

@bubblecleaning

0744.751.886

@bubblecleaning

Servicii

Spre deosebire de curatatoriile obisnuite ce utilizeaza substante chimice, BUBBLE Cleaning reuseste, datorita tehnologiei de ultima ora, sa curete chiar si cele mai pretentioase haine, fara a deteriora culoarea sau textura materialului, folosind numai apa, detergenti si balsamuri biodegradabile in procesul de curatare. Oferim clientilor nostri suport telefonic, suntem usor de contactat pentru orice problema si ne straduim sa va rezolvam problemele in cel mai scurt timp posibil.

Spălătorie/ Curățătorie Textile

Spălătorie/ Curățătorie
Textile

Doriti ca hainele dumneavoastra sa isi recapete prospetimea si culoarea de alta data? Doriti mereu o tinuta impecabila? Beneficiati de unicul serviciu de spalare cu apa Lagoon™ din Tulcea.

Călcătorie profesională

Călcătorie profesională

Venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii profesionale rapide de calcare a hainelor, lenjeriei si articolelor textile, atat pentru nevoi personale cat si pentru afaceri. Suntem prima optiune cand aveti nevoie rapid de un costum impecabil, o camasa fara cute sau lenjerii ingrijite.

Spălătorie industrială

Spălătorie industrială

Afacerea ta are nevoie de tine. Stim cat de greu este si ce costuri presupune ca un angajat sa spele toate lenjeriile unei pensiuni, sa le usuce, sa le calce si sa le impatureasca, plus ca asternuturile reprezinta cartea de vizita a afacerii tale. De aceea, spalatoria ecologica BUBBLE Cleaning iti ofera servicii de spalare rapida a lenjeriilor, fetelor de masa si de scaune, prosoapelor, huselor, etc.

Colectare/ Livrare pentru afacerea ta

Colectare/ livrare pentru afacerea ta

Pentru a nu mai avea grija transportarii lenjeriei, puteti beneficia de serviciul de colectare si livrare la usa sediului firmei dumneavoastra. Ne straduim sa fim cat mai flexibili pentru a raspunde nevoilor tuturor clientilor nostri.
*Serviciu disponibil in functie de cantitatea si ritmicitatea comenzilor.

Călcătorie profesională

Broderie computerizată

Doriti sa va personalizati articolele textile? Aveti nevoie de vizibilitate marita a Brand-ului dumneavoastra? Imprimarea la cald nu va satisface nevoile? Va punem la dispozitie serviciul de brodat logo-uri, desene, inscrisuri, patch-uri pentru nevoi personale sau profesionale.

Consultanță

Consultanță

Nu stiti cum sa va ingrijiti noul costum?  Aveti nevoie de o solutie rapida si avizata in domeniul spalarii textilelor? Suntem aici pentru dumneavoastra. Ne puteti contacta oricand sau puteti intreba personalul din curatatorie de solutii la problemele intampinate.

Notificare prin SMS

Stabilim de comun acord data și ora la care veți veni să ridicați hainele, însa de multe ori termenul predării este stabilit luând în calcul o marjă de timp, pentru a ne ține de promisiune.

De acum beneficiați de noul serviciu de NOTIFICARE SMS prin care veți fi anuntați printr-un mesaj SMS automat de îndată ce cămașa dumneavoastră va fi pusă pe umeraș. Astfel veți știi că din acel moment puteți veni oricând să vă ridicați hainele, economisind timp și evitând deplasările inutile.

* Serviciu disponibil gratuit.

Spălătoria ecologică de haine BUBBLE Cleaning din Tulcea vă stă la dispoziție!